Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

H γνωστή μας "Χώρα των παραμυθιών" μια εδραιωμένη εταιρεία στον χώρο της προσχολικής αγωγής, μας "ξανά-συστήνεται" με το νέο υπερσύγχρονο κτιριακό της συγκρότημα, με την σύσταση δηλαδή του πρώτου παιδικού κολλεγίου στην πόλη μας!

• Το έργο της Artivity Zone είναι να αναπτύξει το επιτυχημένο Brand “H Χώρα των παραμυθιών”, να δημιουργήσει την ταυτότητα του κέντρου και να ενδυναμώσει την εικόνα σχολικού χώρου μέσω της οπτικής επικοινωνίας.

•Ο Σχεδιασμός του λογοτύπου βασίστηκε στο συμβολισμό των γεωμετρικών σχημάτων:

ΚΥΚΛΟΣ: η αρχή , η έναρξη, το σημείο αναφοράς, ολοκλήρωση, πληρότητα

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ: σταθερότητα και την ισορροπία, υλικός κόσμος, 4 εποχές

ΤΡΙΓΩΝΟ: συνδυασμένη δύναμη του σώματος, μυαλού και πνεύματος

όλα μαζί δημιουργούν το ΣΠΙΤΙ: συμβολίζει την ίδια τη Χώρα των παραμυθιών, την τοποθεσία, την στέγη, εκεί που φιλοξενούνται η γνώση, οι αξίες, οι δραστηριότητες, τα ίδια τα παιδιά.

Το έντονο περίγραμμα μας θυμίζει τον τρόπο που απεικονίζουν τα ίδια τα παιδιά τον κόσμο στις ζωγραφιές τους γεμίζοντάς το με τα δικά τους χρώματα!

Κάθε παιδί μια ξεχωριστή προσωπικότητα και παρουσία. Ένας μοναδικός καμβάς που τον αγκαλιάζουμε με σεβασμό και αγάπη, που του δίνουμε τα “χρώματα” και μαζί του δημιουργούμε ένα ξεχωριστό κόσμο. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Η Χώρα των Παραμυθιών Βρεφονηπιακός Σταθμός & Νηπιαγωγείο αλλά και στον αρχιτέκτονα του καινοτόμου κτιρίου Antonio Orfanoudakis για την εμπιστοσύνη.

#logo #branding #brandidentity #ηχωρατωνπαραμυθιων #baby #college #corporateidentity #greekdesign #logodesign #minimal #heraklion #artivity #zone #expand #your #view

Georgia Mastoraki Liana Kokali Antonio Orfanoudakis Anthoula Serlidaki Gian Andrea Paolo Garancini

More SEE ALL WORKS